Ladang Orkid Ulu Yam

Heng kee tua jiu thou restaurant 3 2 5 km. Haritu saja2 sebab boring ajak le anak2 pi melawat2 kawasan.

Plant Vendors Ah Chui Nursery Plants Nursery Plant Nursery

Tak lah jauh mana dari kediaman kami pun malahan memang selalu lalu lalang pun di persimpangan jalan simpang utama masuk ke sini.

Ladang orkid ulu yam. 4 other attractions within 10 km. Passed by shop lots on both sides. Everyday 9 am 5 pm.

Turn right after 7 11 store. Signing out now ciao. 1017 jalan batang kali ulu yam ulu yam farm hulu yam lama 44300 malaysia.

Kalau dah nama tempatnya world of phalaenopsis dah tentu la ianya tempat bertemakan orkid. Hock lay restaurant 7 15 min. Di sini juga terdapat cafe yang menghidangkan makanan seperti nasi lemak dessert serta minuman panas dan sejuk.

Banyak perkongsian di media sosial mengenai lokasi taman orkid viral di ulu yam bahru ni. Taman orkid ulu yam berbelas tahun aku duduk kat batang kali ni la first time aku pergi taman orkid ni memang tau ada taman orkid kat ulu yam tu tapi tak pernah sampai. Look for waltex biotec signages.

12 restaurants within 10 km. Showrooms orchids ada 2 showrooms tertutup. Kini terdapat sebuah kafe baru yang berkonsepkan kebun bunga orkid hanya di ulu yam.

Kali ni kalau mati juga pokok orkid tu takde la rasa membazir atau terkilan sangat berbanding harga orkid sebelum ni world of phalaenopsis ulu yam kalau uolls nak tahu harga sepasu orkid ni hanya rm28 00. 1017 jalan batang kali ulu yam ulu yam farm hulu yam lama 44300 malaysia. Batang kali bamboo briyani 2 2 7 km.

BACA  Facebook Smk Jalan Kebun

Kat sini ada 7 bahagian utama. Kat sini la kita menjamu mata menengok pelbagai warna orkid yang ada. Gubahan pokok orkid di world of phalaenopsis ulu yam ini pula salah satu hiasan pokok orkid yang ada di ruang pejalan kaki.

Website 60 3 6075 1133. Orchid farm world of phalaenopsis waltex biotex ulu yam 19 may 2012 direction at ulu yam town. World of phalaenopsis ulu yam selangor.

Go straight pass police station on your left and over a bridge. Malaysia memang bertuah sekali kerana mempunyai pelbagai pilihan kafe seperti cat cafes ataupun cafe yang bertemakan kehijauan. Beli 2 pasu rm50 00 on top of that saya dapat lagi discount rm2 00 ketika membuat bayaran koleksi orkid di world of phalaenopsis ulu yam.

Lot 1017 kampung sungai kamin ulu yam batang kali selangor.

Leave a Comment